با تغییر نیازهای خانواده و همینطور نیاز به تعمیر و نگهداری یک بنا، بازسازی ضروری بنظر می رسد.
گاهی بازسازی بدون در نظر گرفتن همه نیازها و هزینه کل پروژه و همینطور عدم برنام ریزی مناسب انجام می شود که این اشتباهات، صدمات و تلفات زیادی از نظر مالی و همینطور کیفیت کار ایجاد خواهد کرد.
در این مقاله 9 اشتباه رایج در بازسازی خانه را بررسی میکنیم.
1_ بدون طراحی و مشاوره کار اجرا را شروع نکنید!
گفتن جمله «حالا شروع کنیم ببینیم چی پیش میاد…» اولین اشتباه شماست.
قبل از شروع کار باید بدانید که دقیقا می خواهید چه کار کنید و چه تغییراتی لازم است و اینکه با آن تغییرات، منزل یا محل کار شما چه شکلی خواهد شد؟! مشاوره و طراحی سه بعدی برای پروژه های بازسازی که ما طراحیا اجرا می کنیم رایگان است.
2_ بدون برآورد هزینه و زمان پروژه را شروع نکنید!
تخمین دور از واقعیت در مورد هزینه، زمان و آمادگی مالی شما برای بازسازی، باعث میشود آرامش شما بهم بخورد و یک جایی وسط کار، به خاطر کمبود بودجه دیگر نتوانید ادامه بدهید و یا باید بخشی از پروژه را کنار بگذارید و به بعدها موکول کنید. با ما طراحیا برآورد هزینه و زمان را قبل از قرارداد دریافت می کنید.
3_ قبل از تخلیه کامل منزل، بازسازی را شروع نکنید!
مخصوصا اگر آپارتمان شما کوچک است و وسایل منزل، امکان فعالیت ایمن را از استادکارها و کارگرانی که در طول پروژه فعالیت می کنند سلب می کند و احتمال آسیب به وسایل شماهم وجود دارد.
پس اگر ساکن هستید قبل از بازسازی موقتا وسایل را به یک جای دیگر منتقل کنید.
برای کم کردن از هزینه جابجایی وسایل، خطر خسارت بیشتر را به جان نخرید.
4_ قبل از تنظیم قرارداد با پیمانکار یا استادکارها هیچ پولی پرداخت نکنید.
5_ عوامل دوباره کاری را شناسایی و محدود کنید!
ترتیب و توالی کارها را کنترل کنید و مصالح بی کیفیت و تقلبی نخرید.
قبل از اجرای هر طرحی به خوبی فکر کنید تا تمام ملزوماتش قابل تهیه و اجرا باشد.
6_ ساعات انجام کار را مدیریت کنید.
بازسازی یک کار پر سر و صدا است. ساعاتی از روز که کار انجام می شود را محدود کنید.
قبل از آن به همسایه ها اطلاع بدهید و سعی کنید جوری عمل نکنید که اصرار شما به انجام سریع تر کار، آرامش دیگران را بهم بزند یا باعث درگیری فیزیکی و لفظی بین شما و همسایه تان بشود.
7_ مقداری مصالح اضافی تهیه کنید:
کاشی، سنگ، سرامیک، رنگ یا کاغذ دیواری شما ممکن است به مرور زمان در اثر عوامل مختلفی آسیب ببینید. در این صورت پیداکردن نمونه مشابه آن با رنگ و بافت طرح کاملا یکسان می تواند کار مشکلی باشد.
بهتر است هنگام خرید این مصالح کمی بیشتر از مقدار مورد نیاز خود بخرید و برای اقلامی مثل رنگ، کد محصول را جایی یادداشت کنید تا بعدها اگر مشکلی پیش آمد بتوانید به راحتی جایگزین و ترمیم کنید.
8_ مصالح یا استادکار ارزان قیمت انتخاب نکنید!
هرگز کیفیت را فدای قیمت نکنید.
اگر بودجه محدودی دارید می توانید هنگام طراحی در مورد حذف بعضی تغییرات غیرضروری فکر کنید اما با خرید مصالح بی کیفیت یا به کارگیری استادکارهای بی تجربه کیفیت کار خودتان را خراب نکنید.
در پیمان های بازسازی صفر تا صد طراحیا مصالح از فروشندگان اصلی به قیمت عمده خریداری می شود، کیفیت کارتان تضمین شده است، گارانتی می شود و هیچ نگرانی از این بابت نخواهید داشت.
9_ تمام بودجه تان را یک جای منزل متمرکز نکنید.
توجه بیش از حد به یک قسمت مثل آشپزخانه و نپرداختن به طراحی و بازسازی سایر قسمت ها مثل اتاق خواب، بالکن، دیوار تلویزیون و … در درازمدت باعث پشیمانی شما می شود.