برای داشتن یک بازسازی موفق این 8 عامل که در این مقاله به آنها اشاره می شود را مطالعه کنید و در پروژه های خود به کار ببندید.
1__ هدف گذاری
یکبار روی کاغذ بنویسید که هدف تان از بازسازی چیست؟!
فروش یا اجاره بهتر؟
سکونت کوتاه مدت خودتان؟
سکونت بلند مدت؟
یا تغییر کاربری مسکونی به اداری و برعکس؟
برای هرکدام از این موارد، نسخه میتواند متفاوت باشد.
2__ طراحی
بجای آزمون و خطا و پذیرش ریسک و احتمال نامطلوب شدن نتیجه کار، وقتی قصد دارید تغییری در ملک تان بدهید از یک طراح بخواهید که برای تان مدل سازی بکند و تصویرش را به شما نشان بدهد. هزینه طراحی از خسارت اجرای بدون طرح خیلی کمتر می باشد.
3__ برنامه ریزی و برآورد هزینه و زمان
اگر تجربه قبلی ندارید به احتمال زیاد پروژه شما گران تر و زمانش طولانی تر از حدس اولیه شما تمام می شود. اگر برنامه ریزی و برآورد درست انجام بشود وسط پروژه، پول تمام نمی شود و طولانی شدن کار، شما را فرسوده نمی کند.
4__ قرارداد
بدون قرارداد هزینه ای نکنید تا در صورت بروز اختلاف بتوانید از حق خود دفاع کنید.
5__ انتخاب پیمانکار مناسب و مجرب
میتوانید کل کار را به یک پیمانکار مثل ما طراحیا بسپارید و یا اینکه پیمانکاران جزء را خودتان مدیریت بکنید ولی در هر دو صورت قیمت را به عنوان تنها فاکتور تصمیم گیری لحاظ نکنید.
6__ نظارت
بخصوص وقتی کار را به پیمانکار نسپردید یا خودتان یا شخص معتمدی که دانش و تجربه و فنی کافی دارد بایستی به عملیات اجرایی نظارت کند.
بدون نظارت هیچوقت نتیجه کار چند استادکار در کنار هم رضایت بخش نمیشود حتی اگر همگی عالی باشند.
7__ انتخاب مصالح مرغوب
با خرید ارزان ترین مصالح، نیاز به بازسازی مجدد را بعد از مدت کوتاهی تشدید می کنید.
در مورد نوع و برند و کیفیت مصالحی که می خرید تحقیق کنید. اگر ما در بازسازی همراه شما باشیم که خودمان اطلاعات لازم را در اختیارتان می گذاریم ولی حتی اگر خودتان هم کار را مدیریت می کنید در این مورد حتما با مطالعه و صبوری و مشورت اقدام بکنید.
8__ گارانتی
داخل قرارداد بازسازی جزئی یا کلی ارائه خدمات پس از تحویل پروژه را در نظر بگیرید.
ایده آل ترین کارها هم ممکن است بعد از تحویل، مشکلاتی پیدا بکنند. این حق شماست که از مجری پروژه یا استادکاری که هر قسمت را اجرا کرده بخواهید که مشکل را برای تان رفع کند.