• خانه
  • نکات چیدمان سالن ال شکل

نکات چیدمان سالن ال شکل

نکات چیدمان سالن ال شکل

پذیرایی ال شکل از مرسوم ترین پلان ها در خانه و آپارتمان های امروزی است که اگر به شیوه ای اصولی و کاربردی طراحی و چیده شود ، به زیباتر شدن دکوراسیون منزل شما کمک می کند.

در این بخش به معرفی روش هایی کارآمد برای طراحی و دیزاین پذیرایی ال شکل می پردازیم، با ما همراه باشید.

وقتی سالن ال شکل است شما دو بخش مستطیلی دارید که معمولا ابعادشان یکی نیست و در این جا ما اسم شان را می گذاریم قسمت کوچک تر و قسمت بزرگ تر.

در قدم اول باید در مورد کارایی هر فضا تصمیم گیری کنید و این تصمیم باید بر اساس فعالیت هایی که خودتان انجام می دهید باشد برای مثال اگر مهمان زیاد دارید و میزناهارخوری شما بزرگ است هیچوقت آن را در قسمت کوچک تر سالن خود قرار ندهید اما اگر به ندرت مهمان دارید و به طور معمول بهتره که پذیرایی تان بزرگ تر باشد میز ناهارخوری را در قسمت کوچک تر و نزدیک به آشپزخانه قرار بدهید.

در قدم بعدی باید میزان بزرگی هر فضا را نسبت به آن یکی مشخص کنید.
در تصویر زیر مبلمان پذیرایی طوری قرار گرفته است که ارتباطی با فضای ناهارخوری ندارد زیرا افرادی که در اتاق پذیرایی نشسته اند نمی توانند با افرادی که در فضای نارخوری نشسته اند گفتگو داشته باشند، با این کار فضای خانه مرز مشخصی دارد اما در حین حال به هم متصل هستند.
در خانه های کوچک این روش توصیه می شود تا از شلوغی بیش از حد فضای خانه جلوگیری شود و در رفت و آمد مشکلی پیش نیاید.
این تفکیک فضای ال شکل کمک می کند که هر فضایی جای مشخص خود را داشته باشد و همه چیز در سالن بزرگ یکجا نباشد.

اگر در سالن ال شکل، شما پذیرایی بزرگتری در اختیار دارید و از طرفی دوست دارید که همه افراد با هم گفتگو داشته باشند باید سبک چیدمان خود را مطابق با تصویر زیر طراحی کنید. همانطور که مشخص است اتاق پذیرایی به اتاق غذاخوری راه پیدا می کند و کاملا روبروی هم قرار می گیرند اما حتی در این پلان باز هم باید از لحاظ بصری فضایی خلق کنید که هر اتاق محدوده مشخصی داشته باشد، پهن کردن فرش با طرح متفاوت، نصب یک پارتیشن کوچک، سیستم نورپردازی، طراحی سقف و لوسترهای خاص که با توجه به هر فضا انتخاب شده باعث تفکیک این فضاها می شوند.

چیدمان پذیرایی ال شکل هر چقدر که مشکل باشد اما یک مزیت دارد و آن استفاده های زیادی است که می شود از این فضا برد.

در این پلان اتاق ناهارخوری دو کاربرد دارد:
در حالت اول جایی برای میل کردن غذا و در حالت دوم مکانی برای کار و مطالعه است. میز طوری انتخاب شده است که هم قابلیت تبدیل به میز ناهارخوری کوچک و جمع و جور دارد و هم برای فضای مطالعه مناسب می‌باشد.

زمانی که وسایل خود را در پذیرایی ال شکل می چینید احتمالا بعضی از آیتم ها را به صورت شناور قرار می دهید مثلا زمانی که مبلمان خود را به دیوار تکیه داده اید یک صندلی یا یک تیکه کوچکتر مبلمان را می توانید وسط پذیرایی و روبروی مبلمان چسبیده به دیوار قرار بدهید. این کار به خودی خود کار مثبتی است و انجام آن توصیه می شود اما حتما در نظر داشته باشید که اطراف مبل و به طور کلی آیتم های شناور را خلوت کنید تا رفت و آمد اطراف آن ها به راحتی انجام شود، در این صورت جریان و پیوستگی دکوراسیون خانه به هم نمی خورد.

اگر آشپزخانه بزرگی دارید و غذای خود را آن جا میل می کنید دیگر نیازی به اتاق غذاخوری ندارید در این صورت پلان و چیدمان پذیرایی ال شکل باید تغییر کند.

در انتهای قسمت بلند پذیرایی ال شکل، قراردادن یک کتابخانه با قفسه های متعدد ایده جالبی است، کنار این کتابخانه هم می توانید میز و صندلی کوچکی برای نشستن بگذارید. در واقع یک فضای دنج ایجاد می کند‌. سمت دیگر همین قسمت هم می توانید مبل پذیرایی قرار بدهید.

تلویزیون هم در قسمت انتهای هال قرار می گیرد که در صورت نصب قفسه های شناور مانند شلف های مختلف فضای قشنگتری پیدا می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *