• خانه
  • میکروسمنت چیست؟

میکروسمنت چیست؟

میکروسمنت چیست؟

اگر به دنبال یک پوشش ایده آل و مقرون به صرفه برای دیوار، کف و سقف منزل خود هستید، با ما همراه باشید.

میکروسمنت چیست؟
میکروسمنت یک پوشش دکوری، پلیمری که متشکل از سیمان، رزین­، آب، افزودنی­ها و رنگدانه­ های معدنی است، پوششی بی نظیر و با دوام را ایجاد می­‌کند و به دلیل چسبندگی زیاد می تواند بر روی بسیاری از سطوح به صورت عمودی و افقی اعمال شود.

میکروسمنت دارای تنوع رنگی و بافت فراوانی است و به سلیقه مشتری می تواند ظاهری مات، نیمه براق و یا براق داشته باشد و قابل استفاده برای زمین، دیوار، سقف، پلکان، محیط های مرطوب مانند سرویس دستشویی و حمام است.

انواع پوشش های میکروسمنت
میکروبیس (Microbase)
این نوع یک سطح ایده آل برای دیوار­ها و با بافتی نامنظم است و این پوشش برای آماده سازی دیگر میکروسمنت ها نیز استفاده می شود.

میکرواستون (Microstone)
این پوشش با ضخامت قابل قبول میتواند نما و شکل ظاهری خانه را به طور کلی تغییر دهد. بافتی مانند سنگ دارد و از این رو جایگزین خوبی برای سنگ است.

میکروفرش (Microfresh)
از پر کاربرد ترین مدلهای میکروسمنت است و به دلیل بافت ساده و مقاومت بالایی که دارد میتواند هزینه های جانبی تعمیر و نگهداری را کاهش دهد.

میکروفینو (Microfino)
این پوشش با ظاهر پایانی و خصوصیت ضد آبی مناسب سطوح دیوار­هاست و به خاطر ترکیبات خاصی که دارد در برابر آب مقاومت است و میتوانید به آسانی سطح دیوار را با دستمال نم دار تمیز کنید و از نمای زیبای آن لذت ببرید.

مراحل نصب
این پوشش از چند لایه تشکیل می شود. برای آماده سازی سطح دو لایه از میکروبیس استفاده می شود و سطح را پوشش می دهد، این لایه ها برای تقویت لایه ی اصلی استفاده می شوند. زیرسازی سطح باید مقاوم، تمیز و با رطوبت حداکثر %۵ باشد.

سپس دو لایه از میکروسمنت مورد نظر را روی سطح قرار می دهند. این لایه ظاهر مورد نظر سطح می باشد که ترکیبی از بافت و رنگ دلخواه مشتری است.

برای محافظت بیشتر از لایه ی آخر، دو لایه primer و در نهایت دو لایه ی ضد آب روی لایه ای قبلی قرار می گیرد.

مزایا
تنوع بافت و رنگ، مقاومت سایشی بالا، مقاوم در برابر شوک­های حرارتی، خراش و مواد شیمیایی متعارف و رطوبت و آب، مقاوم در برابر اشعه خورشید (برای فضاهای خارجی و نمای ساختمان)، سطح یکپارچه و بدون درز و صاف، نگهداری و شستشوی بسیار آسان (با آب و صابون)، امکان اجرا روی تمام سطوح مانند: سیمان، کاشی، انواع سنگ، گچ و …، قابلیت اجرا در ابعاد بزرگ و بدون درز، قابلیت کشسانی بالا، مناسب برای سبک های کلاسیک، مینمال و مدرن، سرعت اجرای بالا نسبت به پوششهای رایج و … همگی از مزیت های پوشش میکروسمنت به شمار می روند.

از میکروسمنت کجا استفاده می شود؟
از میکروسمنت برای زیباسازی فضای دکوراسیون داخلی و نمای خارجی و محیط‌های مختلفی نظیر مکان های تجاری، هتل‌ها، منازل، ویلاها و حتی باشگاه‌ها و رستوران‌ها می‌توان استفاده کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *