• خانه
  • ترتیب خرید لوازم دکوراسیون منزل

ترتیب خرید لوازم دکوراسیون منزل

ترتیب خرید لوازم دکوراسیون منزل

طراحی دکوراسیون و چیدمان منزل از اصول مشخصی پیروی می‌کند. در این مقاله قصد نداریم تمام اصول و قواعدی که در این چیدمان بایستی رعایت شود را بیان کنیم. بلکه هدف این متن صرفا بیان راهکاری ساده برای ترتیب و توالی انتخاب و خرید وسایل است که با تبعیت از آن میتوانید تجربه بهتری از چیدمان منزل خود داشته باشید و دوباره کاری یا پشیمانی کمتری را تجربه کنید.

اگر نقشه مشخصی ندارید یا طرح سه بعدی منسجمی که تکلیف همه اجزا را تعیین کرده باشد در دسترس نیست و قصد دارید خودتان دکوراسیون منزل را انجام بدهید، طبق تجربه ما طراحیا به عنوان مشاور و طراح و مجری، این ترتیب بهینه ترین روند برای خرید یا سفارش اجزای دکوری منزل می باشد:

1_ آشپزخانه

2_ دیوار کانونی

3_ مبلمان

4_ فرش

5_ پرده

6_ لوستر

7_ اکسسوری های تزئینی

آشپزخانه
چه ما طراحیا مجری کار شما باشیم چه نباشیم، آشپزخانه معمولا تعیین کننده سبک دکور منزل شما است و بهتر است که بقیه منزل را با سبک آن تطبیق بدهید.

دیوار کانونی
بعد از آشپزخانه روی دیوار کانونی تمرکز کنید و با همان سبک دکوراسیونی که از روی آشپزخانه تعیین کرده اید برای آن یک طرح متناسب انتخاب کنید.

اگر دوست داشتید برای این طراحی می توانید روی ما طراحیا حساب کنید.

مبلمان
در مبلمان نسبت به بقیه گزینه ها دستتان برای انتخاب ‌و خرید، بسته تر و گزینه ها محدوتر هستند‌. اگر در ابتدا مبل ها را انتخاب کنید انتخاب های بعدی راحت تر خواهند بود.

فرش
فرش می تواند تقسیم کننده فضا باشد. اگر قبل از مبلمان سراغ فرش بروید ممکن است حتی دیدی از ابعاد مورد نیاز خود نداشته باشید زیرا فرش را با توجه به چیدمان و طرح مبلمان انتخاب می کنید.
این توصیه ما طراحیا برای این است که پولی که بابت فرش پرداخت می کنید به شکل بهینه تری هزینه شود.

پرده
بعد از معلوم شدن عناصر قبلی انتخاب پرده چه به لحاظ سبک و چه به لحاظ رنگ معمولا ساده تر است. ست کردن پرده با ترکیب دکوری که کلیات آن مشخص است خیلی ساده تر است تا ست کردن مبل با دکوری که پرده آن مشخص است.

لوستر
در این مرحله دیگر از کل به جزء آمده ایم.این جا ریسک کار کمتر است و اگر اشتباهی هم کنید یا زیاد به چشم نمی آید یا جبران آن ساده تر است. برای مثال؛ منطقی نیست شما یک لوستر بخرید سپس بقیه وسایل را با آن ست کنید. می شود حکایت شخصی که یک دکمه را به خیاط داد و گفت یک کت با آن بدوز!

اکسسوری های تزئینی
از نظر ما طراحیا اگر عدم تعادلی به لحاظ رنگ وجود داشته باشد در این مرحله فرصت دارید که با هزینه کمی رنگ مخالف را به میدان بیاورید و فضا را تعادل کنید. حتی ممکن است با فواصل کوتاهی از اکسسوری های خود خسته شوید و آن ها را عوض کنید اما این اتفاق نباید برای عناصر اصلی به این زودی ها رخ بدهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *